Akoestische panelen voor de keuken

Niets is vervelender dan het geluid dat weerkaatst wanneer je servies op tafel zet. Dit vervormd geluid kaatst terug via verschillende wanden. Hierdoor is het lastig om gesprekken met gasten te verstaan. Een akoestisch wandpaneel voor de keuken is een oplossing. Met slechts een paar vierkante meter aan panelen hoor je al het resultaat.

Benieuwd geworden of onze akoestische panelen iets zijn voor jouw keuken? Neem dan eens een kijkje naar onze verschillende modellen.

Problemen in keukens

Tegenwoordig is het helemaal modern om keukens van een industriële uitstraling te voorzien. Een keuken klinkt hierdoor hol en leeg. Dit heeft als resultaat dat het geluidshinder toeneemt. Het plezier in het koken zal verdwijnen. Iets dat je als kookliefhebber niet wilt! Door het plaatsen van akoestische wandpanelen in de keuken zal het rustgevend gevoel terugkomen. De geluidsoverlast wordt minder doordat de wandpanelen bestaan uit gerecycled kunststof en hout. Deze materialen zorgen dat de weerkaatsing van geluid afneemt: er is geen galm meer te horen.

akoestische panelen voor in de keuken

Oplossing voor geluidshinder

Het thuiswerken is ontzettend populair. Dit heeft als gevolg dat de werkomgeving veranderd is. Er is veel meer geluidshinder aanwezig door onder andere slechte isolatie. Hierdoor ervaar je meer prikkels dan op kantoor. Het ontspannen is dus belangrijker geworden. Door te kiezen voor een akoestisch wandpaneel in jouw keuken creëer jij een rustgevende omgeving. Deze lattenwand oogt natuurlijk en vermindert geluidsoverlast op een effectieve manier. Een decoratief wandpaneel voor in de keuken komt in verschillende uitvoeringen. Dit maakt het mogelijk om eindeloos te combineren.

Advies op maat nodig

Afhankelijk van jouw persoonlijke smaak kun je bij SilentWood kiezen uit drie varianten: Stockholm, Malmö of Oslo. Deze akoestische wandpanelen zijn allemaal voorzien van een speciaal keurmerk. Dankzij dit keurmerk dragen wij bij aan een duurzame verwerking van bomen. Jouw keuken wandpaneel is daardoor op een milieuvriendelijke wijze gemaakt. Door de diverse soorten is het lastig om de bomen in het bos te zien. Ons advies op maat kan jou hierbij helpen. Neem contact met ons op via de website of bel ons.

Bekijk onze producten