Akoestische panelen voor de woonkamer

Heb jij veel last van een echo of galm in huis? Dit wordt veroorzaakt door vervormd geluid dat terugkaatst via wanden en plafond. Hierdoor krijg je niet alleen concentratieproblemen, maar is het ook lastig om anderen te verstaan. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor: akoestische panelen voor de woonkamer. Het verbluffende resultaat hoor je al met slechts een paar vierkante meter aan wandpanelen in de woonkamer.

Ben jij nieuwsgierig naar de toepasbaarheid van deze akoestische wandpanelen? Laat je dan inspireren door één van onze oplossingen.

akoestische panelen voor in de woonkamer

Moderne problemen in woningen

In veel nieuwbouwwoningen is een industrieel interieur te vinden. Dit zorgt voor een woonkamer die hol of leeg klinkt. Hierdoor neemt de geluidshinder toe, wat een zichtbaar effect heeft op jouw concentratie met vermoeidheid tot gevolg. Onze akoestische wandpanelen zorgen dat het rustgevende gevoel terugkomt. Deze wandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en hout om geluidshinder te voorkomen. Met de combinatie van beide materialen absorbeert het geluid optimaal en kan je weer genieten in huis. De galm is weg en de rust is terug!

Diverse soorten wandpanelen

Vroeger vond je akoestische wandpanelen alleen in kantoorpanden. Van die vrolijke bedrukte panelen om het kantoor een andere uitstraling te geven. Door het thuiswerken neemt de vraag naar een rustgevende ruimte toe. Hierdoor zijn er akoestische wandpanelen ontwikkeld voor in de woonkamer. Deze panelen zijn effectief in het verminderen van geluidsoverlast en betaalbaar. Dat is nog eens mooi voor de portemonnee. Bij SilentWood vind je verschillende soorten akoestische wandpanelen voor in de woonkamer. Zo heb je de keuze uit Oslo, Malmö of Stockholm. Ieder gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een PEFC en FSC-keurmerk.

wandpanelen voor in de woonkamer

Advies op maat

Bij SilentWood bieden wij akoestische wandpanelen voor in jouw woonkamer. Deze lattenwanden bieden een gelijkmatige geluidsabsorptie bij lage, gemiddelde en hoge tonen. Dit werkt beter dan akoestisch schuim of gordijnen. Wij adviseren jou graag bij het kiezen van de perfecte wandpanelen voor in jouw woonkamer. Neem voor advies op maat contact met ons op via onze website of telefonisch.

Bekijk onze producten